No jossei sitte urheilla ni juoraan viinaa saatana! Viikko sitte käytiin naapuri ravintelista hakemassa peruukkeja jotta saataisiin iskettyä ne päihimme piitsparteja varten. Mulla oli sitte shortsit, raitapolvisukat, kesäinen paita ja lumikki peruukki pääs. Sitte sitä viunaa verettiin kaksin käsin oksu suussa siihen malliin et olinki jo ihmisten ajoissa kotosalla. Ja kyllä se maailma taas vilisi silmissä. Aamulla oisin ihan salee voittanut pöhöttynein petolinnunperse pokaalin, katoin vahingossa itteeni peilistä. No sitte aattelin et nyt loppu kaikki tommonen hävytön toiminta, uusi ja raitis elämä velkomme. My ass joo. Eile sitte työkaverini läiskyn kanssa lähettiin suoraan duunista tuohon naapuri kuppilaan ettimään läiskylle lisäduunia kun se nyt sitte päätti ostaa mökkyrän. 

Päätin syödä salaatin terveellisen elämän kunniaks ja sitte oltiinkin ihan hirveissä soseissa. Siinä salaatissa oli jotain todella outoa. Se maistui ujosti lakulle. Olipahan siinä taas sellaset toppahousu-kännit et voi kiesus. Mut Läisky sai duunia, eli kannattaa antaa hyvä ensivaikutelma itestään. Soon tärkeetä.

Mietin vaan, kun se ystäväni Irma päräyttää tuntutriin huomenna loppu kevääks, niin ihan saletisti pysyn kaidalla polulla. No yritän ainakin. Kävin mäjessäkin tässä taannoinen päivä ja jukupliut kun rupee olee mäjet hyvässä kunnossa. Kiva siellä on suihkia menemään, jos vielä sais sitä näkyvyyttä vähän paremmaks. Ei siellä rinnettä nähnyt niin se lisäs vähän jännitystä. Myöhästyin töistäkin melkein pari tuntia kun se laskeminen tuntui vähän mieluisemmalta ajanvietteeltä. Ohjeeksi sain vain et soita jos et tuu, myyty. 

On kyllä ollu niin kuollutta et ollaan ihan riemuissamme siitä et myytiin 36 jekkupulloa päivän aikana kun sesonkina niitä menee parhaimillaan tuhat päivässä. Ollaan sitte jouduttu keksimään jos jonkinmoista ajanvietettä niin voin kertoa että jäyniä ollaan tehty ja paljon. Nippusiteet on nyt ollut aika kovassa huudossa, niillä saa kengätki aika hyvin kiinni mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Just jåå, soon moro. Meen ny nyplää pitsiliinaa.