On se niin hienoa kun sain sitte etelän turisteilta tuliaisiksi järjettömän aivolimalenssun. Tässä nyt sitte oon tehnyt aikani kuluksi vertailua räkäpapereista. Ehdoton ykkönen on lambin räkäliinä missä on aloeveraa ja jotain hunajaa. Se ei raasta nenän ympärillä olevaa ihoa vereslihalle kuten ihan normi paskapaperi. Sitä mä oon kans miettinyt et kuinka helvetisti sitä aivolimaa oikeesti saa ryystettyä itestään ulos, nenä falskaa ihan koko ajan. Onse hienoo lähtee ihmisten ilmoille kun saa pärskiä koko ajan. Kokeilin kyl rommitotien juomista tässä yksi taannoinen päivä, mut ei se morganikaan hirveesti jeesannut. Eli oli pakko sitte alistua, ja nyt on kolmas päivä rötväystä menossa. Jos mä olisin koira niin ihan salee tekisin tuhojani ihan vaan vittuillakseni ja protestiksi. Pissaisin sohvalle ja aiheuttaisin hirmuisen kaaoksen. Sitte häntä heiluen ja iloisesti vinkuen kakkisin vielä jonkun tyynyn päälle. On se niin hienoa olla kipeenä.

Mäkheen on ihan turha mennä kun noi itänaapurit on vallanut koko kukkulan ja ne ihan vaan huvikseen keilailee siellä ihmisiä. Tapaturmia on sattunut ihan järjetön määrä. Onse vaan niin siistii laskee syöksyä silmälaput silmillä ja kiilailla ihmisiä jonossa. Ja ankkurihissillä on eri siistii mennä sukset jalassa silleen et tunkee sen kapulan jalkojen väliin. Tai toinen on se, et roikuu siinä silleesti ettei se ote sitte pidäkkään kauhian pitkään niin voi sit takaperin liukua takana tulevien päälle. Ja suojateitä kartetaan mahdollisemman paljon, et vois sitte hypätä penkan takaa ajotielle just kun sieltä on tulossa auto. Huisia.

No nyt on sitte liput varattu etelä-suomen hermolomaa varten. Mä luulen et viikon jälkeen sitä taas muistaa minkä takia sitä tänne taas lähti. Kavereita on kyl ollut aikamoinen ikävä, mut ei kyllä harmita yhtään et jätin sen pääkaupunkiseudun betoniviidakko loskapaska kaaoksen taakseni. Vaihtelu virkistää, sano orava joka nakkia söi.

Aika on männy ihan helvetin nopeesti täällä, kohtaha sitä joutuu ruveta suunnitelemaan kevään reissua palmujen alle ja syvään turkoosiin. Voi paska. Ei yhtään kiinnosta mikään kuukauden etelänloma, varsinkaan missään hienossa sukellusmestassa. Ja ne bucketit? Hyi saatana. Ihokin voi palaa karrelle ja sitä voi vaikka vähän ruskettua. Niinja merivettä voi mennä silmiin. Ja kelatkaa et siellä semmonen subtrooppinen ilmasto et sitä voi joutuu viettää aikaa bikineissä. Ei helevettiläinen, aika karseeta.