Nyt on taas koittanut se hetki kun pitää kerätä kimpsut ja kampsut kasaan ja sulloo niitä täydellä raivolla kassit täyteen. Mä niin perkele inhoan muuttamista, ja sitte kun sitä romua vaan kertyy koko ajan lisää. Joku perkeleen urpo on keksinyt että netissä voi myydä vaatteita, ni kun  tämmönen heikko ihmislapsi näkee merkin nikita tai volcom ni sitähän menee ihan sekaisin. Sitte sitä naputellaan sormet verillä jotain tilauskaavakkeita ja tilaillaan sitte sitä sadatta pipoa kun "se vaan oli niiiin söpö".

Vittuku hampsterit ja koirat ois noin helposti saatavilla ni oisin ihan kusessa, kirjaimellisesti. 

Meidän asumispolitiikka on kutakuinkin järjestyksessä ja Sportti Pirkon kanssa tiet eroavat, lihanhimo tais yllättää. Mut eipä kuule siinä, meidän hiihtomaajoukkue saa etelän lorton vahvistukseksi ensi viikolla ja vielä samaan duunipaikkaan. Vähän joutuu kyl säälimään sitä poikarukkaa joka joutuu kattomaan ainoona miehenä neljää kaljaan menevää juoppo ämmää. Hahaha. No osataa me käyttäytyäkin, tarpeen vaatiessa. Jos se anelee polvillaan ja lupaa tehä meille ruokaa koko loppukauden.

Nyt rupee olemaan ihan huikeen hienoja laskukelejä ja mikäs sen mahtavampaa on ku pöllytellä uutta lunta tuol mäjes. Varsinkin jos aamulla lähtee niin siellä ei oo sun lisäks juuri ketään niin saapi sutii ihan täysii.

Sit just tänään mietin et viimekausina oli tapana lähtä suoraan duunista baariin, ni enpähän oo sitä vielä tälle kaudelle tehnyt. Johtuu varmaan osittain siitä et päivän aikana sitä on vääntänyt muutamat snägäri mätöt ja kaatanut muutaman shötin päällensä niin se vanhan viinan ja nakin haju on varmasti muiden mielestä todella eroottinen. Ja sitte tukkakin on oikein nätisti liimautunut päälakee pitkin ohimoille ja ranut roikkuu hiuksista. Eipä mulle oikeen mitään järkevää asiaa sitte ollutkaan, nyt ois viikon verran duunii ja sitte vietellään taas jos jonkinmoisia pileitä.