Nyt on taas koittanut vapaapäivien loistokas putki. Viime perjantaina oli meidän firman pikkujoulut ja sehän meni ihan vallan villiks se touhu. Ilta alkoi hyvinkin rauhallisesti joulupöydän antimilla. Vedettin kinkkua ja porkkanalaatikkoa hullun kiilto silmissä, kunnes joku keksi että paaritiskillä jaetaan glögiä ja minttua. Päässä vaan suhahti kun se humahti takaraivoon... Seuraavana päivänä könyttiin sitten töihin enempi vähempi itse kukin pöllähtäneenä ja kulahtaneena. Muutama tyyppi tais ottaa vähän lepoo ensiapu huoneessa. Hävitin sitten pankkikorttini ja kuoletin sen. Seuraavana päivänä naureskeltiin että olin neljäs viimeisen kahden viikon sisään joka on kuolettanut korttinsa. Että näin.

Tässä ollaan sitten mäkheenkin päästy parina päivänä ja maanantaina tuolla tunthurissa oli ihan järjetön sumu ja myräkkä. Siinä sitten mietittiin että ihan salee se vaan johtuu tosta lumetuksesta, että rinteen toisella puolella onkin sitten ihan selkeetä. Nii vissiin joo. Laskin ilman laseja kun laseillakaan ei nähnyt yhtään mitään. Eli toinen silmä auki ja täysii alas kun ei sitä rinnettäkään meinannut nähä. No sehän kostautu sillä että siellä tuli kaikenmaailman töyssyjä ja kinoksia vastaan joihin ei osannut yhtään varautua. Lähin sitten näiden hurjapää poikien kanssa laskemaan tuota muailman kappi rinnettä alas. Ensimmäiset 500 metriä meni ihan sumussa laskiessa, ei mitään hajua mikä töyssy siellä edessä oikeen on ja koska se jyrkänne alkaa. Naama oli ihan lumessa ja silmistä valu vettä solkenaan. Näkyvyys oli siis erittäin hyvä. Sain sitte neuvon että mahdollisimman kyykyssä alas ja auta käsillä kääntymisessä. En oo vittu ikinä tullut niin kovaa alas viidenkymmenen asteen kulmassa olevaa rinnettä. Jalat rupes kramppaamaan ja vatkaamaan mut selvisin hengissä. Oli se kyllä huisia!

Nyt on parisenkymmenta astetta pakkasta ulkona niin tää päivä taitaa mennä tuolla punttiksella ja poreissa lilluessa. Ilalla ois sitten suunnitelmissa jonkinmoista aktiviteettia tuolla kylillä. Huomenna ois tarkoitus lähteä pulukkamäkheen ja näyttää Sportti Pirkon ystävälle vähän menoa meisseliä kun hän tänne huomenna saapuupi. Eli siis hyvää seuraa ja ruokaa tiedossa muutaman kuplivan kera. Jeeezzz.