Nukkuminen on ehkä parasta mitä ihminen voi tehdä. Mä oon todella etevä nukkumaan myöhään ja aamu herätykset on ehkä pahinta mitä tiedän. Koulustakin myöhästelin kiitettävästi kun en millään meinannut saada ruhoani ylös sängystä. Eli tää aamu meni pitkän kaavan kautta sängyssä ja enkä todella aijo tehdä mitään. Onneks ulkonakin on paska keli niin voi skippaa tänä päivän mäkiosuuden ja siirtää sen huomiselle hyvällä omallatunnolla. Just tuli täyteen neljä kuukautta tunturissa ja aivan mahtaa ollut, kiitos siitä ihanille ja rakkaille reikäperseille jotka jaksaa tätä samaa  vuodesta toiseen. Hahaha.

Tunthurissa sattuu ja tapahtuu koko ajan jotain. Pieni piiri pyörii ja voin kertoa sen että sitä on kyllä eri hauska seurata nyt vähän kauempaa että mitä nää uudet tyypit oikein säätää. Viime vuosista meno on kyllä rauhottunut todella paljon. Perus periaate uusilla on se että täällä kaikki on sallittua ja millään ei oo mitään väliä. Ja jos satut seurustelemaan niin sitä suuremalla syyllä kannattaa yrittää pokailla sitä toisen hellua.

Viimekaudella näillä eräillä uroilla oli periaate että kaverille kanssa. Ja sehän oli läpsystä vaihto ja ihan soveliasta haluta päästä tönimään frendin viime öistä hoitoa. Ja taksissakin saattaa saada töniä takapenkillä jos taksikuski antaa luvan. Ja sitte kun on näitä gondoli hissejä niin ne on kanssa ollut aika suosittuja, kuulemma kannattaa valita semmonen koppi mikä on vuorattu mainoksilla ettei kaikki pääse näkemään sun vehkeitäs ja touhujas. Oman duunipaikan henkilökunnan vessa on testattu, ilman että kukaan olisi kuulemma huomannut mitään. Täällä ei taida ees olla paikkaa missä ei olis jörnitty. Suvitiellä laitetaan sohvatkin vaihtoon melkeen joka kausi kun ne on nussittu hajalle. Ja tästä saa kiittää henkilökuntaa jotka elää kun sillit purkissa, tönien toisiaan.

Sitte tullaankin töihin tukka sekaisin ja pää jäässä, eikä oo kuulemma mitää muistikuvaa missä on ollut ja kenen kanssa. "Mut kyl me nussittiin, en vaan muista nimee. Eikä kyllä käytetty kumiakaan". Toisesta tunturista herääminen ei ole uutta sekään. "Taksi makso takas melkeen huntin".

Kissatappelut on hieman harvinaisempia kuin uroksien uhoomiset ja läpsimiset pihalla "mulla on isompi kyrpä ku sulla, nussin muuten sun tyttöystävääs". Mutta on niitäkin nähty. Kissatappelut on sitä että haukutaan,kiljutaan,revitään tukasta ja huudetaan vitun huoraks. Ja siinä vaiheessa kun kissat rupee tappelemaan keskenään niin syy on yleensä se että "se on vaan niin ärsyttävä huora". Riippumatta siitä onko pannut ketään vai kaikkia. Koska se syy on aina sen toisen kissan ja sitähän dissataan sitten ihan urakalla ja puukotetaan selkään minkä keretään. Äijillä menee yleensä viikko kun ne on taas läpsimässä toisiansa olalle "vähän sä oot hyvä jätkä". Vihan pito saattaa toki jatkua hieman pidempään jos on sattunut vahingossa tönäisemään frendin muijaa. "No se vähän lipsahti". 

Jengillä vaan rupee jossain vaiheessa kaatumaan seinät niskaan, ne dokaa liikaa eikä ne pysty enään hoitamaan duuniansa saati mielenterveyttänsä kunnolla. Syöminen unohtuu kokonaan kun pitää vaan olla tukka sekaisin koko ajan. Ja sehän näkyy naamasta. Ruvetaan kiukuttelemaan, paiskimaan tavaroita ja olemaan kaikilla mahdollisilla tavoilla vittumaisia työkavereille ja kaikille muille. Kommunikointi rajoittuu möksäämiseen ja "haista sinä vittu" kommentteihin. Töissä kyräillään ja puhutaan paskaa selän takana. Sitte tulee hysteeriset itkukohtaukset ja kauhee koti ikävä. Ja sehän turrutetaan viinalla ja irtoseksillä. Ehkäisy unohtuu usemmiten kun se on varmaan vaan niin siistii panna alulle klamydia epidemia.

Duunissa sitte itketään miks kaikki on paskaa ja miks miehet pettää (kun ite eka kävi vieraissa kun oli halipula). Jätetään duunit muiden hoidettavaks ja lähetään aikasemmin jotta pääsis dokaamaan.

Sitte tää perusperinteinen. Tädää! Oot ollu baarissa duunissa puol vuotta ja sen jälkeen ootki baarimestari kun osaat tehdä valkovenäläisen. Oot yksinkertaisesti niin vitun hyvä että voit ite valita duunipaikkas mihin meet töihin. Ja rupeet sitte hyppimään vuoropäällikkös ja duunikavereides silmille kun oot vaan niin vitun hyvä ja ekaa kautta duunissa tunturissa ja tiedät kaiken. Ja et oo viihtynyt aiemmissa paikoissa kun niissä oli liian vähän haastetta ja se oli duunipaikkana ihan paska. Oot ollu vuoropäällikkönä ja sut pitäis samointein ylentää ravintelipäälliköks.   

Näissä tapauksissa kausi loppuu yleensä todella lyhyeen ja se on tervemenoa kotiin maitojunalla. Jyvät erottuu akanoista hyvin pian ja karsinta on sitten aika raakaa jos näyttää siltä ettei pää kestä. Koomisinta näissä tapauksissa on se että ikä vaihtelee 18-35 vuoden välillä. Miehiä ja naisia on aikalailla yhtä paljon. Noh, eipä oo ollu ikävä.

Kovaa on mullakin aina välillä mennyt näiden viiden kauden aikana mut rajansa kaikella. Viimekaudella tää toinen, tähän kyseiseen kissatappeluun osallistunut kissa ihmetteli mulle suureen ääneen miks meidän vanhaan ydinporukkaan on niin vaikea päästä sisään.

No mitäpä luulet.

http://www.youtube.com/watch?v=TfOvg3uzul4&feature=PlayList&p=EC976F6FBEDB7324&playnext=1&index=19