Ensimmäinen duunipäivä oli perjantaina ja siellä oli tytöt rivissä skarppina kuin harpit jännäkakka housuissa. Rupes vähän naurattaa kuinka jänskää se oli, me siellä Läiskyn kanssa hihiteltiin ja pyörittiin ympyrää. Hirveetä yleisöryntäystä ei sitten tullut niin päivä meni oikein mukavasti jatsia pelatessa ja jouluvaloja ripustellessa. Kuusikin saatiin pihalle ja sekin tuunattiin uuteen uskoon jouluvaloin. Mä olisin tietenkin halunnut välkkyvät ledivalot mut kukaan ei lämmennyt mun hienolle ajatukselle.

No eilen oli sit avajaiset ja voi ristuksen perkele kun tuli taas kevät mieleen. Tupa pamahti täyteen ja oli ihan hirveet pileet. Jengi oli aivan naamat ja sai taas muutamasta pienestä oranssisesta laatikosta ruvaa korkkeja auki. Ja sit meni muutama "Shiis she oranssi eiku kheltanen juoma, shiis se liukuri, eiku kelekka!". Just. Oli kyl hauskaa vaikka se meinaskin lähteä ujosti lapasista alimiehityksen takia. Mut mehän ollaan niin loistavia että me selvittiin hymyilemällä ja räpsyttelemällä ripsiä. Annettiin vähän öögaa.

Ja sitte miehet vois rupee opettelemaan sihtaamaan sitä kustansa pönttöön! Koska talkkari joutu uusimaan laatat miesten vessassa sen takia koska, ilmeisesti joidenkin käsittämättömien näköharhojen takia seinälle on kivempi kuseksia. Seurauksena siitä seinältä tippu laatat ja seinä rupes mätänemään ja haisemaan aika pahalle.

Tästä viikonlopusta selvittiin ujosti ryytyneinä, nyt ruvetaan sitten valmistautumaan seuraavaksi ensi viikolla käytäviin pulkalla laskun maailman osakilpailuihin vai mitkä ne nyt oli. Työvuorolistaan oli merkattu ympäripyöreitä päiviä et tuskinpa sitä tulee tekemisen puutetta täällä tunthurissa. Nymmää lähen lenkille ettei tää nyt ihan rötväämiseksi menisi! Soon moro.