Tässä on nyt ihan vallan laiskistunut tän kirjoittelun suhteen, eli pitänee hieman petrata. Tässä on taas kerinnyt tapahtua vaikka ja ketä.

Viime sunnuntaina vietettiin Sportti- Pirkon synttäreitä merkeissä "Vedetään kaikkea sekaisin". Oli oikein huippu ilta kaikkien ihanien kakkapyllyjen kanssa ja seuraavana aamuna olo oli sitten hieman outo. Mutta sunnuntain teemana oli rakkaus, me kaikki rakastettiin toisiamme moneen otteeseen sen illan aikana. "Shä ooot niin rhakas! Hik". Synttärisankari sai sitten ihan oman synttäri shöyn aamu yön tunneilla, mutta eipä siitä sen enempää. Seuraava päivä valkeni sitten oikein kauniina ja hartaana. Jänöjussit pomppi hangilla ja voivittu sitä kaameeta kapulaa. Oli sitten ihan pakko turvautua tasureihin, niitä piti sitten ottaa ihan muutama että pääsis ees jotenkin tolkkuihinsa. Päivä oli kokonaisuudessaan hirveetä vuoristorataa olotilojen kanssa, välillä sitä meinas lennättää suukakkaa, ja välillä olo oli oikein hilpeä. Se meni sitten ihan vallan kikkatteluks. Sen verta piti skarppaa että väännettiin sitten susia illalla, välillä piti mennä puikoks sohvalle ettei vaan olis tullut huono olo. Ilta meni kuitenkin oikein mukavasti oloista huolimatta.

Tiistaina rupes sitten satamaan lunta ihan urakalla, olin ihan varma että jeesus on menny ihan sekasin, kun sitä rupes tulemaan sellaisena lumivyöry tyyppisenä efektinä. Aamulla kun heräs, ei oikein tiennyt mihin suuntaan sitä ois kannattanut lähteä ettei olis eksynyt töihin mentäessä. Onpahan tullut sit reenattua uppohanki kävelyä. Vielä on tosi rauhallista työrintamalla, aikansa saa kulumaan muunmuassa sillä että lukee lehdet päivän aikana noin kolme kertaa ja pelaa muutaman kierroksen jatsia.

Mä kuulin tässä yksi päivä takaperin että meidän hiihtomaajoukkue olisi saamassa vahvistusta kontikonnuilta loppukevääks, vahvistusta tälle asialle ei olla vielä saatu mutta tiedotamme asiasta hetimiten kun asia on jotakuinkin selkeä.

Nyt mä lähden viettämään laatuaikaa pyykinpesukoneen kanssa ja nauttimaan tuosta ihanan valkoisesta luonnonilmiöstä. Lenkille mars.